Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g200g286kcal40g0g14g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 25g57kcal1.3g4.4g3.5g1.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g45g121kcal8.1g0.9g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g951kcal100g14.4g53.8g4.2g
Valittu annoskoko300g476kcal50g7.2g26.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna150g238kcal25g3.6g13.5g1.1g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984