Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g400g572kcal80g0g28g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 50g114kcal2.5g8.8g7g2.9g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g90g243kcal16.2g1.8g18.9g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g1904kcal200g29g108g8.6g
Valittu annoskoko600g952kcal100g14.5g54g4.3g
Annoskoko puolitettuna300g476kcal50g7.3g27g2.2g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984