Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g500g715kcal99.9g0g35g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 63g142kcal3.2g10.9g8.8g3.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g112g304kcal20.2g2.2g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2379kcal249.8g35.8g135g10.6g
Valittu annoskoko750g1190kcal124.9g17.9g67.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna375g595kcal62.5g9g33.8g2.7g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984