Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g600g857kcal119.9g0g42g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 75g170kcal3.8g13.1g10.6g4.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g135g364kcal24.3g2.7g28.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2855kcal300g43.2g162.2g12.8g
Valittu annoskoko900g1427kcal150g21.6g81.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna450g714kcal75g10.8g40.6g3.2g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984