Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g25g80kcal3.2g15.5g0.6g2.2g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g14g22kcal1.1g0.5g1.8g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g14g30kcal4.4g0g1.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 63g17kcal2.1g1.9g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g747kcal51.4g78.6g24.2g14.2g
Valittu annoskoko459g373kcal25.7g39.3g12.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna230g187kcal12.9g19.7g6.1g3.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134