Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g50g162kcal25g15g0.2g2.7g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g50g160kcal6.5g31g1.2g4.5g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g28g44kcal2.2g1.1g3.6g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g28g61kcal8.8g0g2.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 125g33kcal4.1g3.9g0g0g
Maizena maissitärkkelys2.5g8.7kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1494kcal103.8g157.8g48.4g28.2g
Valittu annoskoko918g747kcal51.9g78.9g24.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna459g374kcal26g39.5g12.1g7.1g
Arvot/100g100g81kcal5.7g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134