Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa7.5g23kcal1.7g0g1.7g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g3g1.5kcal0g0g0g2.5g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)3g18kcal0.8g0.3g1.6g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.5g13kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g306kcal15.6g4.8g24.6g7g
Valittu annoskoko55g153kcal7.8g2.4g12.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna27g77kcal3.9g1.2g6.2g1.8g
Arvot/100g100g281kcal14.3g4.4g22.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365