Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola75g120kcal6g3g9.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima150g585kcal43.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g180g288kcal14.4g7.2g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3252g5362kcal349.8g74.8g406.8g22.4g
Valittu annoskoko1626g2681kcal174.9g37.4g203.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna813g1341kcal87.5g18.7g101.7g5.6g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535