Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola88g140kcal7g3.5g11.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima175g683kcal50.7g0g52.5g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g210g336kcal16.8g8.4g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g6256kcal408g87.4g474.6g26.2g
Valittu annoskoko1897g3128kcal204g43.7g237.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna949g1564kcal102g21.9g118.7g6.6g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535