Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola113g180kcal9g4.5g14.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima225g878kcal65.2g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g270g432kcal21.6g10.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g8043kcal524.6g112.4g610.2g33.6g
Valittu annoskoko2439g4022kcal262.3g56.2g305.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna1220g2011kcal131.2g28.1g152.6g8.4g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535