Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g30g48kcal2.4g1.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g894kcal58.2g12.4g67.6g3.8g
Valittu annoskoko271g447kcal29.1g6.2g33.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna136g224kcal14.6g3.1g16.9g1g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535