Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola125g200kcal10g5g16.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima250g975kcal72.5g0g75g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g300g480kcal24g12g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g8936kcal583g124.8g678g37.4g
Valittu annoskoko2710g4468kcal291.5g62.4g339g18.7g
Annoskoko puolitettuna1355g2234kcal145.8g31.2g169.5g9.4g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535