Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola25g40kcal2g1g3.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima50g195kcal14.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g1787kcal116.6g24.8g135.8g7.4g
Valittu annoskoko542g894kcal58.3g12.4g67.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna271g447kcal29.2g6.2g34g1.9g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535