Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 425g125kcal4g19.1g1.7g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)100g122kcal2.2g27.2g0.3g0.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 63g142kcal8.8g1.1g11.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 34g48kcal4.3g0.1g3.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio63g41kcal0.9g2.6g3.1g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)63g163kcal16.3g0.9g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2143kcal169.4g106.6g111.4g20g
Valittu annoskoko1035g1072kcal84.7g53.3g55.7g10g
Annoskoko puolitettuna518g536kcal42.4g26.7g27.9g5g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.1g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736