Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)140g171kcal3.1g38.1g0.4g1.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 88g199kcal12.3g1.5g15.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 48g67kcal6g0.1g4.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio88g57kcal1.3g3.7g4.4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)88g228kcal22.8g1.3g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g3000kcal237.6g149.4g156g28g
Valittu annoskoko1449g1500kcal118.8g74.7g78g14g
Annoskoko puolitettuna725g750kcal59.4g37.4g39g7g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736