Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)20g24kcal0.4g5.4g0.1g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 13g28kcal1.8g0.2g2.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)13g33kcal3.3g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g428kcal34g21g22.2g4g
Valittu annoskoko207g214kcal17g10.5g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna104g107kcal8.5g5.3g5.6g1g
Arvot/100g100g103kcal8.2g5.1g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736