Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 851g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)200g244kcal4.4g54.4g0.6g1.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 125g284kcal17.5g2.1g22.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 69g95kcal8.6g0.2g6.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio125g81kcal1.9g5.3g6.3g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)125g325kcal32.5g1.9g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g4286kcal339.2g213.6g222.8g40.2g
Valittu annoskoko2070g2143kcal169.6g106.8g111.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna1035g1072kcal84.8g53.4g55.7g10.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736