Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)320g390kcal7g87g1g2.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 110g153kcal13.8g0.3g10.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio200g130kcal3g8.4g10g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)200g520kcal52g3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6618g6851kcal542g341g356.2g64g
Valittu annoskoko3309g3426kcal271g170.5g178.1g32g
Annoskoko puolitettuna1655g1713kcal135.5g85.3g89.1g16g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736