Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)40g49kcal0.9g10.9g0.1g0.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio25g16kcal0.4g1.1g1.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)25g65kcal6.5g0.4g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g857kcal68g42.8g44.6g8g
Valittu annoskoko414g429kcal34g21.4g22.3g4g
Annoskoko puolitettuna207g214kcal17g10.7g11.2g2g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736