Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)60g73kcal1.3g16.3g0.2g0.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 38g85kcal5.3g0.6g6.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2g0g
Ruokakerma 5%, Valio38g24kcal0.6g1.6g1.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g98kcal9.8g0.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1286kcal101.8g64g66.8g12g
Valittu annoskoko621g643kcal50.9g32g33.4g6g
Annoskoko puolitettuna311g322kcal25.5g16g16.7g3g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736