Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)80g98kcal1.8g21.8g0.2g0.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.8g9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.7g2.1g2.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.7g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1654g1713kcal135.2g85.4g88.8g16g
Valittu annoskoko827g856kcal67.6g42.7g44.4g8g
Annoskoko puolitettuna414g428kcal33.8g21.4g22.2g4g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736