Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 325g407kcal68.3g0g14.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g375g113kcal4.1g20.3g0.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g115g104kcal7.3g18.4g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g175g158kcal2.6g15.8g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g1619kcal167g122.4g49.8g0.8g
Valittu annoskoko1076g810kcal83.5g61.2g24.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna538g405kcal41.8g30.6g12.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308