Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 488g611kcal102.5g0g22g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g563g169kcal6.2g30.4g1.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g173g155kcal10.9g27.6g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g263g237kcal3.9g23.6g13.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g2429kcal250.6g183.2g74.4g1g
Valittu annoskoko1614g1214kcal125.3g91.6g37.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna807g607kcal62.7g45.8g18.6g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308