Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 651g814kcal136.6g0g29.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g751g225kcal8.3g40.5g1.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g230g207kcal14.5g36.8g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g58kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g350g315kcal5.3g31.5g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g3238kcal334.2g244.2g99.4g1.4g
Valittu annoskoko2152g1619kcal167.1g122.1g49.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna1076g810kcal83.6g61.1g24.9g0.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308