Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 813g1018kcal170.8g0g36.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g938g282kcal10.3g50.7g1.9g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g288g259kcal18.1g46g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g438g394kcal6.6g39.4g21.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5380g4048kcal417.6g305.4g124.4g1.8g
Valittu annoskoko2690g2024kcal208.8g152.7g62.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna1345g1012kcal104.4g76.4g31.1g0.5g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308