Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1139g1425kcal239.1g0g51.2g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1314g394kcal14.5g70.9g2.6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g403g363kcal25.4g64.5g1.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka123g101kcal4.2g23.3g1.2g1.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g613g552kcal9.2g55.2g30.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7532g5667kcal584.8g427.8g173.8g2.4g
Valittu annoskoko3766g2834kcal292.4g213.9g86.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna1883g1417kcal146.2g107g43.5g0.6g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308