Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1300g1627kcal273g0g58.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1500g450kcal16.5g81g3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g460g414kcal29g73.6g1.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g700g630kcal10.5g63g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g6471kcal667.6g488.4g198.6g2.8g
Valittu annoskoko4300g3235kcal333.8g244.2g99.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna2150g1618kcal166.9g122.1g49.7g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308