Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1301g1628kcal273.3g0g58.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1501g450kcal16.5g81.1g3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g460g414kcal29g73.7g1.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g701g631kcal10.5g63.1g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g6477kcal668.2g489g198.8g2.8g
Valittu annoskoko4304g3238kcal334.1g244.5g99.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna2152g1619kcal167.1g122.3g49.7g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308