Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1464g1832kcal307.4g0g65.9g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1689g507kcal18.6g91.2g3.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g518g466kcal32.6g82.9g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka158g129kcal5.4g30g1.6g1.6g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g788g709kcal11.8g70.9g39.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9684g7286kcal751.6g550g223.8g3.2g
Valittu annoskoko4842g3643kcal375.8g275g111.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna2421g1822kcal187.9g137.5g56g0.8g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308