Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 163g204kcal34.2g0g7.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g188g56kcal2.1g10.1g0.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g58g52kcal3.6g9.2g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g88g79kcal1.3g7.9g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g810kcal83.6g61g25g0.4g
Valittu annoskoko538g405kcal41.8g30.5g12.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna269g202kcal20.9g15.3g6.3g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308