Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1627g2035kcal341.6g0g73.2g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1877g563kcal20.6g101.3g3.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g576g518kcal36.3g92.1g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka175g144kcal6g33.3g1.8g1.8g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g876g788kcal13.1g78.8g43.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g8096kcal835.2g611g248.6g3.6g
Valittu annoskoko5380g4048kcal417.6g305.5g124.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna2690g2024kcal208.8g152.8g62.2g0.9g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308