Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Kesäkurpitsa zucchini 173g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g511kcal57.1g0g30g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Kanaliemi laimennettu 188g19kcal0.5g0.8g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g1701kcal170.6g40.4g89g15.6g
Valittu annoskoko1089g850kcal85.3g20.2g44.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna545g425kcal42.7g10.1g22.3g3.9g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837