Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.4g3.5g
Kesäkurpitsa zucchini 202g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g351g596kcal66.6g0g35g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g88g228kcal26.3g1.8g13.1g0g
Kanaliemi laimennettu 219g22kcal0.6g0.9g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2541g1984kcal198.8g47.2g103.8g18.2g
Valittu annoskoko1271g992kcal99.4g23.6g51.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna635g496kcal49.7g11.8g26g4.6g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837