Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Kesäkurpitsa zucchini 230g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g401g681kcal76.1g0g40.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g260kcal30g2g15g0g
Kanaliemi laimennettu 250g25kcal0.7g1.1g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g2267kcal227.4g54.2g118.8g20.8g
Valittu annoskoko1452g1134kcal113.7g27.1g59.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna726g567kcal56.9g13.6g29.7g5.2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837