Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.5g4.5g
Kesäkurpitsa zucchini 259g47kcal1.5g6.5g1g1.8g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g451g766kcal85.6g0g45.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g113g293kcal33.8g2.3g16.9g0g
Kanaliemi laimennettu 282g28kcal0.8g1.2g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3267g2551kcal256g60.8g133.8g23.4g
Valittu annoskoko1634g1276kcal128g30.4g66.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna817g638kcal64g15.2g33.5g5.9g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837