Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g33kcal3.8g0.3g1.9g0g
Kanaliemi laimennettu 31g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g283kcal28.6g6.8g14.8g2.6g
Valittu annoskoko182g142kcal14.3g3.4g7.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g71kcal7.2g1.7g3.7g0.7g
Arvot/100g100g78kcal7.9g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837