Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Paprika keltainen 250g75kcal2.4g12.8g0.5g5g
Kesäkurpitsa zucchini 288g52kcal1.6g7.2g1.2g2g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g501g851kcal95.1g0g50.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g125g325kcal37.6g2.5g18.8g0g
Kanaliemi laimennettu 313g31kcal0.8g1.3g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3630g2834kcal284.2g67.6g148.8g26g
Valittu annoskoko1815g1417kcal142.1g33.8g74.4g13g
Annoskoko puolitettuna908g709kcal71.1g16.9g37.2g6.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837