Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Paprika keltainen 300g91kcal2.8g15.3g0.6g6g
Kesäkurpitsa zucchini 346g62kcal1.9g8.6g1.4g2.4g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g601g1021kcal114.2g0g60.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g391kcal45.1g3g22.5g0g
Kanaliemi laimennettu 376g37kcal1g1.6g3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g3401kcal341.2g81g178.2g31.4g
Valittu annoskoko2178g1701kcal170.6g40.5g89.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna1089g850kcal85.3g20.3g44.6g7.9g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837