Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Paprika keltainen 351g106kcal3.3g17.9g0.7g7g
Kesäkurpitsa zucchini 403g73kcal2.3g10.1g1.6g2.8g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g701g1192kcal133.2g0g70.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g175g456kcal52.6g3.5g26.3g0g
Kanaliemi laimennettu 438g43kcal1.2g1.9g3.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5082g3968kcal398.2g94.6g208g36.4g
Valittu annoskoko2541g1984kcal199.1g47.3g104g18.2g
Annoskoko puolitettuna1271g992kcal99.6g23.7g52g9.1g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837