Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Kesäkurpitsa zucchini 460g83kcal2.6g11.5g1.8g3.2g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Kanaliemi laimennettu 500g50kcal1.4g2.2g4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4529kcal454.4g108g237.4g41.8g
Valittu annoskoko2900g2264kcal227.2g54g118.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1450g1132kcal113.6g27g59.4g10.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837