Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 341g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika keltainen 401g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Kesäkurpitsa zucchini 461g83kcal2.6g11.5g1.8g3.2g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g801g1362kcal152.2g0g80.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g521kcal60.1g4g30g0g
Kanaliemi laimennettu 501g50kcal1.4g2.2g4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g4535kcal455g108g237.6g41.8g
Valittu annoskoko2904g2268kcal227.5g54g118.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna1452g1134kcal113.8g27g59.4g10.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837