Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Paprika keltainen 451g136kcal4.2g23g0.9g9g
Kesäkurpitsa zucchini 518g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g901g1532kcal171.2g0g90.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g225g586kcal67.6g4.5g33.8g0g
Kanaliemi laimennettu 563g56kcal1.5g2.4g4.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6534g5102kcal511.4g121.6g267g47g
Valittu annoskoko3267g2551kcal255.7g60.8g133.5g23.5g
Annoskoko puolitettuna1634g1276kcal127.9g30.4g66.8g11.8g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837