Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 58g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.8g0g
Kanaliemi laimennettu 63g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g567kcal56.8g13.6g29.8g5.2g
Valittu annoskoko363g284kcal28.4g6.8g14.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna182g142kcal14.2g3.4g7.5g1.3g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837