Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 426g125kcal4g19.2g1.7g8.1g
Paprika keltainen 501g151kcal4.7g25.5g1g10g
Kesäkurpitsa zucchini 576g104kcal3.2g14.4g2.3g4g
Herkkusieni 250g40kcal5.3g0.8g0.8g3.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1001g1702kcal190.3g0g100.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g250g651kcal75.1g5g37.6g0g
Kanaliemi laimennettu 626g62kcal1.7g2.7g4.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7260g5669kcal568.6g135.2g296.8g52.2g
Valittu annoskoko3630g2834kcal284.3g67.6g148.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna1815g1417kcal142.2g33.8g74.2g13.1g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837