Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 511g150kcal4.8g23g2g9.7g
Paprika keltainen 601g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Kesäkurpitsa zucchini 691g125kcal3.9g17.3g2.8g4.8g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1202g2043kcal228.3g0g120.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g300g781kcal90.1g6g45.1g0g
Kanaliemi laimennettu 751g74kcal2g3.2g5.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g6803kcal682g162g356.4g62.4g
Valittu annoskoko4356g3401kcal341g81g178.2g31.2g
Annoskoko puolitettuna2178g1701kcal170.5g40.5g89.1g15.6g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837