Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Paprika keltainen 701g211kcal6.6g35.7g1.4g14g
Kesäkurpitsa zucchini 806g146kcal4.5g20.2g3.2g5.6g
Herkkusieni 351g56kcal7.4g1.1g1.2g5.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1402g2383kcal266.4g0g140.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g351g911kcal105.1g7g52.6g0g
Kanaliemi laimennettu 876g87kcal2.4g3.8g6.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10164g7937kcal796g189.2g415.8g73g
Valittu annoskoko5082g3968kcal398g94.6g207.9g36.5g
Annoskoko puolitettuna2541g1984kcal199g47.3g104g18.3g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837