Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 86g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Kanaliemi laimennettu 94g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g850kcal85.4g20.4g44.4g7.8g
Valittu annoskoko545g425kcal42.7g10.2g22.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna272g213kcal21.4g5.1g11.1g2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837