Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Paprika keltainen 800g241kcal7.5g40.8g1.6g16g
Kesäkurpitsa zucchini 920g166kcal5.2g23g3.7g6.4g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Kanaliemi laimennettu 1000g99kcal2.7g4.3g7.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g9058kcal908.4g215.8g474.4g83.2g
Valittu annoskoko5800g4529kcal454.2g107.9g237.2g41.6g
Annoskoko puolitettuna2900g2264kcal227.1g54g118.6g20.8g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837