Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 766g224kcal7.2g34.5g3.1g14.6g
Paprika keltainen 901g272kcal8.5g46g1.8g18g
Kesäkurpitsa zucchini 1036g187kcal5.8g25.9g4.1g7.3g
Herkkusieni 451g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1803g3064kcal342.5g0g180.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g451g1172kcal135.2g9g67.6g0g
Kanaliemi laimennettu 1127g112kcal3g4.8g8.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13068g10204kcal1023.4g243.2g534.4g94g
Valittu annoskoko6534g5102kcal511.7g121.6g267.2g47g
Annoskoko puolitettuna3267g2551kcal255.9g60.8g133.6g23.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837