Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 115g21kcal0.6g2.9g0.5g0.8g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g341kcal38.1g0g20g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Kanaliemi laimennettu 125g12kcal0.3g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g1134kcal113.6g27g59.4g10.4g
Valittu annoskoko726g567kcal56.8g13.5g29.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna363g284kcal28.4g6.8g14.9g2.6g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837